Kam na výlet k moru so psom: 3 tipy s najlepšou dostupnosťou zo Slovenska, vrátane psích pláží v Crikvenici

Kam na výlet k moru so psom: 3 tipy s najlepšou dostupnosťou zo Slovenska, vrátane psích pláží v Crikvenici

Máte doma štvornohého miláčika, s ktorým túžite začiť letné dni na pri vode? Ak áno, určite ste už zvažovali dovolenku pri mori, kde si to váš štvornohý parťák užije rovnako ako vy. Výlet k moru so psom nemusí byť komplikovaný, ak viete, kam ísť. Prinášame vám tri tipy na destinácie, ktoré majú výbornú dostupnosť zo Slovenska a kde váš pes bude vítaný.


Crikvenica, Chorvátsko

Prvou zastávkou je Crikvenica, obľúbená destinácia na chorvátskom pobreží, kam sa dostanete do pár hodín. Čo je na Crikvenici výnimočné? Psie pláže! Najznámejšou je Monty's Dog Beach & Bar, kde sa váš pes môže kúpať v mori, behať po piesku a vy si môžete vychutnať kávu alebo drink. Pláž je vybavená sprchami pre psov a poskytuje tieň aj pre majiteľov. Crikvenica sa vďaka svojim službám pre psov stala skutočným rajom pre milovníkov dovoleniek so štvornohými miláčikmi.

Bibione, Taliansko

V Taliansku nájdete mnoho destinácií priateľských pre psy, no Bibione v regióne Benátsko vyniká svojou plážou Pluto Beach. Táto piesočná pláž má špeciálne priestory pre psov s lehátkami, sprchami a dokonca bazénom pre psov. Je vybavená všetkým, čo váš pes potrebuje na bezpečný a príjemný deň pri mori. Navyše, Bibione ponúka veľa ubytovacích zariadení, ktoré vítajú štvornohých hostí.

Balaton, Maďarsko

Aj keď Balaton nie je priamo pri mori, jeho veľká vodná plocha ponúka zážitky podobné prímorským plážam. Pláž Fonyód sa stala jednou z najlepších lokalít pre kúpanie so psom v Maďarsku. Táto psia pláž ponúka priestor na hranie a šantenie v plytkej vode, kým vy môžete relaxovať na brehu. Cesta sem zo Slovenska trvá len pár hodín a v okolí nájdete aj ubytovanie, kde je pes povolený.


Výlet so psom k moru nemusí byť náročný. Stačí vedieť, kam ísť, aby ste mali vy aj váš pes pohodlný a príjemný zážitok. Či už sa rozhodnete pre Crikvenicu, Bibione alebo Balaton, každý z týchto tipov vám poskytne výbornú dostupnosť zo Slovenska a špeciálne vybavenie, vďaka ktorému sa všetci budete cítiť vítaní. Tak neváhajte, zbaľte vodítko a vyrazte na nezabudnuteľnú dovolenku!